Magazin

Uputio se tamo i… – Stanija i Kristijan bili u njenom stanu, a za sve saznao starletin dečko

Napisao admin

Kad je od prijatelja saznao da je kriminalac u Dobrojevićkinom stanu, Luka je krenuo da se obračuna s njim, zbog čega se bivši farmer odmah bratio u Beograd iz Novog Sada. Kristijan Golubović je pobjegao glavom bez obzira iz Novog Sada kad je saznao da ga traži Luka M., dečko Stanije Dobrojević, kome ona u javnosti nikad nije spominjala ime, već ga zove Zverka.


Starletin momak se iznervirao kad je saznao da je kriminalac s kojim se njegova djevojka zbližila na Farmi u njenom stanu pa je želio da se obračuna s njim. Uplašen da će dobiti batine, Kristijan je brže-bolje sjeo u automobil i zbrisao u Beograd, tvrde izvori bliski starleti.

 

Golubović dobro zna koliko je Zverka, ili ti Luka, opasan momak jer se poznaju iz zatvora. Naime, njih dvojica su zajedno robijali i u zatvoru se zbližili, ali njihovo prijateljstvo je puklo zbog onoga što je Kristijan imao se*s s Stanijom na imanju.

 

“Zverka je Staniji prije nego što je ušla u rijaliti rekao da se tamo drži Kristijana, a i njemu je poručio da mu pazi na djevojku. Nije računao da će se njih dvoje baš toliko zbližiti. Zaista bi sve bilo u redu da nisu prešli granicu. Stanijin dečko je tada poludio i rekao da će se osvetiti Kristijanu prije ili kasnije. Ljutio se i na sSaniju, ali je njoj oprostio“, kaže dobro obaviješteni izvor blizak starleti.

alo

Komentari

komentara