Magazin

Gabi priznaje – Ne bih bila ponovo sa Radetom, ali bih provela noć sa njim

Napisao admin

Atraktivna pevačica Gabrijela Pejčev čula se sa bivšim dečkom, manekenom Radetom Lazićem, nakon što je napustila rijaliti šou “Farma“. Kako priznaje u razgovoru za dnevni list “Alo!“, sama je pozvala manekena, koji živi u Beču, kada je videla da je povredio nogu..


“Čuli smo se nakon “Farme“ i porazgovarali o svemu. Konstatovali smo da je naša ljubav na “Farmi” bila iskrena, ali smo zaključili da je najbolje za oboje da ostanemo prijatelji. Mnogo teških reči smo uputili jedno drugom da bismo opet bili u ljubavi. On se meni izvinio za uvrede, kao i ja njemu, i može se reći da smo sada u korektnim, prijateljskim odnosima”, rekla je bivša učesnica seoskog rijaltija i otkrila da ne bi ponovo bila sa Lazićem…. 

 

“Ne bih se mirila sa Radetom, zaista. Imamo drugačije ciljeve, planove. On živi u Beču, ja u Beogradu. Ne bi to funkcionisalo. Sad mi prija da sam sama“, dodaje lepa Bugarka…. 

 

Na pitanje da li bi provela noć sa Radetom u njegovom stanu ukoliko bi je on, kada dođe u Beograd, pozvao na intimno druženje, ona nam je priznala da bi to uradila, ali pod jednim uslovom…. 

 

“Spavala bih sa Radetom, ali to bi značilo da smo se pomirili i da smo ponovo zajedno“, objasnila je Gabi

 

svet

Komentari

komentara