Magazin

Jeste li među njima – Ova 3 horoskopska znaka svi obožavaju, iako su užasno naporni!

Napisao H. H.

Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji ljubavnici, prijatelji i partneri, uvijek spremni za akciju i provod. S njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sljedećih karakteristika.

VODENJAK

Vodenjaci su originalni, sanjari čija mašta nadilazi sve granice stvarnosti. S njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte, u kojem bi se i Petar Pan savršeno proveo. Ozbiljni su samo u onim trenucima kada trebaju dati pravi prijateljski savjet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu. Ponekad su `ćaknuti` pa ih drugi ne shvaćaju.

Njihov intelekt oduševljava sve koji se s njima nađu u nekom razgovoru. Oni su pokretači zabave i uvijek su dobro društvo. Ukoliko s njima idete u provod, računajte da su after partyji obavezni. Znaju motivirati druge, jer su i sami motivirani i dobrog raspoloženja. Ako ste osvojili srce Vodenjaka, učinit će sve da vas usreći.

LAV

Adrenalin i zabava su sastavni dio kraljevskog života jednog Lava. Neće vam dozvoliti da upadnete u rutinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Prvo će, kako bi bio sretan, udovoljiti sebi, a onda drugima. Njegov entuzijazam je zarazan. Ukoliko ste shvatili njegovu egocentričnost na pravi način, njegove šale i postupci će vam djelovati čak i simpatično. Ovaj znak je romantičan i voli male znakove pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe.

Lav je odgovoran i ako mu značite on će se brinuti o vama. Uvijek će se truditi kako bi bio najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati biti najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage truditi se oko svake osobe, već samo oko jedne – posebne.

ŠKORPION

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorpioni su jednostavno najbolji prijatelji za cijeli život. Nikada neće odati vaše tajne i bit će vam odani. Idealni su za razne gluposti, s njima ćete se osjećati ponovno mladi, jer su oni energični bez obzira na godine. Cijene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti.

Dat će vam iskrene savjete – od karijere do izgleda. S njima nijedna tema nije tabu, pa čak ni ona o sek*u. Ovom znaku možete reći sve tajne, ali i skrivene fantazije i fetiše. Škorpioni su spremni o svemu pričati otvoreni i nikada vas neće osuđivati.

Komentari

komentara