Magazin

Ceca prestravljena – Veljko Ražnatović doživio saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj!

Napisao admin

Veljko Ražnatović, sin folk pevačice Cece Ražnatović, doživeo je, prema pisanju lista Alo, saobraćajnu nesreću u Republici Srpskoj, kada je automobil u kom je on sedeo na mestu suvozača, udario u drugi auto.


Kako saznaje dnevni list, Veljko ima prelom šake, i doktori su mu stavili medicinsku kragnu oko vrata. Detaljni pregledi biće obavljeni u nedelju…. 

 

Nesreća se desila u Crkvini kod Šamca. … 

 

“Audi A6″, u kom je bio Ražnatović, udario je, navodno, u “Reno”, u kom je bio samo vozač. Sva trojica učesnika udesa zadobila su povrede, ali su van životne opasnosti…. 

 

“Dobro su prošli kako je moglo da bude, jer je u pitanju direktan sudar. Veljko, njegov drug i vozač drugog automobila pregledani su u Doboju. Veljko i njegov drug pokušali su da izbegnu nesavesnog vozača. Čovek koji je upravljao automobilom koji je išao ispred njih naglo je zakočio i bez žmigavca skrenuo desno. Kako bi ga obišao i izbegao sudar, vozač automobila u kojem je sedeo Cecin naslednik je skrenuo ulevo i tako naleteo na automobil koji im je išao u susret”, navodi izvor dnevnog lista…. 

 

svet

Komentari

komentara