Magazin

ŽIRI JE BIO STROG PREMA BOSANKI – Da bi bila zvijezda moraš da budeš zvijer

Napisao admin

Amela Islamović (17) iz Gradačca predstavila se pjesmom „Pazi kome zavidiš“ za koju je dobila samo jedno „da“, međutim produkcijski žiri joj je dao šansu da otpjeva i drugu numeru….


Amela Islamović

Amela Islamović (17) iz Gradačca predstavila se pjesmom „Pazi kome zavidiš“ za koju je dobila samo jedno „da“, međutim produkcijski žiri joj je dao šansu da otpjeva i drugu numeru. Pjesma „Zavoleh te“ popravila je utisak, pa je Amela dobila 3 plava i 3 crvena tastera, prenosi “Cazin“.

„ Uplašeno“ bio je prvi komentar Šabana Šaulića, a Mare i Ana Bekuta su se složili da mora dosta da radi kako bi pobijedila strah. Nakon što je Amela priznala da joj je ovo prvi javni nastup, Marija Šerifović je svoju odluku promijenila u „da“. „Za prvi put to je bilo u redu“, rekla je Marija sa čim se Bosanac nije složio. „Krajevi su loši,kao i dinamika. Bilo je nesigurno, neuvjerljivo i to nema veze sa tim što je sad prvi put nastupala“, bio je odlučan Bosanac, dok je Jelena bilo još surovija. „Ti nemaš nijedan element toga da ćeš biti zvijezda ili bar to sad nisi pokazala, nemaš nikakvu harizmu. Jesi muzikalna, ali si i nesigurna i uplašena. Da bi bila zvijezda, moraš da budeš zvijer i da daješ tristo posto sebe“, bila je iskrena Karleuša.

 

cure.ba

Komentari

komentara