Magazin

Ozbiljne cifre od rijalitija – Maca Diskrecija do sada zaradila 23.000 evra, Željko i Žarko 400.000!

Napisao admin

Maca Diskrecija je u “Parovima“ zaradila 23.000 evra! …


Bosanska starleta je najviše profitirala od svih učesnica tog rijalitija, a kako i ne bi kad se u “Parovima“, s kratkom pauzom, nalazi od 8. marta prošle godine. Kako sazne Kurir, ona je trenutno glaavni favorit za pobedu u ovom rijalitiju, gde je glavna nagrada trenutno smanjena na 90.000 evra…. 

 

Senada Nurkić, kako je pravo ime i prezime Mace Diskrecije, planira da sav taj novac uloži u – piceriju.

 

Kako Kurir saznaje, starleta je u prošloj sezoni rijalitija zaradila 15.000 evra (5.000 evra dobila je za učestvovanje, a 10.000 evra su joj poklonili nakon finala). Nakon toga napravila je kratku pauzu dok su trajali “Maldivi“, a potom se vratila u “Parove“, i to za duplo veći honorar!… 

 

“Kad je prvi put ušla u „Parove“, bilo joj je bitno samo da izađe iz anonimnosti. I uspela je u tome. Ona je publiku tad kupila golotinjom, ali i tužnom životnom pričom da oca nikad nije upoznala, da joj je majka teško bolesna… Međutim, posle toga, ponesena popularnošću, odlučila je da se promeni i sebe dobro unovči. Tražila je i dobila mesečni honorar od 2.000 evra, a s obzirom na to da je u “Parovima“ četiri meseca, već je zaradila 8.000 evra. Osim toga, ona je i jedan od najvećih favorita za pobedu, tako da će vilu u Zemunu verovatno napustiti mnogo bogatija ako se dočepa i nagrade”, rekao je izvor.

 

Takođe, Željko Stojanović priznao je da su on i njegov brat Žarko u rijalitijima zaradili 400.000 evra! Blizanci iz Pariza učestvovali su u dva francuska rijalitija “Veliki brat“ i “Ostrvo istine“, a u Srbiji su zajedno bili u “VIP Velikom bratu“, gde je Žarko osvojio prvo mesto. Stojanović je priznaoda ga ne zanima da nađe “pravi posao“. “Tata me stalno podseća da treba da nađem pravi posao, ali mama me štiti i ja to koristim. Jedini posao mi je organizovanje žurki u Parizu”, rekao je Željko…. 

 

svet

Komentari

komentara