Magazin

Bivši farmer – DRAMA U ŽIVOTU KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Njegova supruga Ivana…

Napisao admin

Prije dvije nedjelje, Kristijan Golubović je za svoju ženu Ivanu Veljović i kćerkicu Veru govorio da su njegove ikone. Nekoliko dana po završetku farme sve se promijenilo. Brak ovog žestokog momka je pred raspadom. I još godre od toga. Zbog sek*a sa koji je na farmi imao sa Stanijom Dobrojević, supruga mu prijeti samoubistvom.


Iako se činilo da je Kristijanovu ženu nije mnogo pogodilo što je ovaj žestoki momak u Lisoviću napravio harem, nije tako. Od kako je napustio imanje ona ne prestaje da mu prebacuje ono što je u protekla tri mjeseca radio pred kamerama. Kristijan je riješio da stane na kraj sukobima sa ženom na isti način na koji je prekinuo sukobe s farmerima koji su ga napadali – da se okrene, ode i ne viđa više ni nju ni njihovo dijete.

– Žena hoće da izvrši samoubistvo zbog mene i Stanije! Nije normalna. Ne znam šta da radim s njom. Kao da je iz 16. vijeka, ne može ništa da razumije i shvati. Ne mogu da joj objasnim da je sa Stanijom sve bilo gluma i šou. Nebitno je da li sam sa Stanijom imao se*s ili nisam, za moju ženu sam ga imao. Kao i sa Balerinom. Ne valjam ni svojoj ženi ni novinarima. Nikome ne valjam. Kad donesem novac kući, ženi nije dovoljno. Ivani sam dao sve pare iz rijalitija i to je za nju ništa. Hoće još. Ona mi 24 sata govori o Staniji, Balerini, Biljani Lukan… Evo je ovdje opet nešto trabunja – rekao je Kristijan u dahu dok je njegova žena nešto vikala u pozadinii dodao:

– Nikome ne valjam. Idem na svoju stranu i to je to. Ma šta me briga za moju djecu. Ja ih i nemam. Koju djecu da imam na relaciji Beograd-Kraljevo-zatvor-rijaliti? Ostavljam ženu, dijete i prijatelje. Niko ni ne treba.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara