Magazin

DA LI SI NORMALNA? – Pogledajte šta je Cecina kćerka obukla na -18!

Napisao admin

Kćerka Cece Ražnatović pošla na rođendansku žurku svog dečka Kostadina u miniću i bez čarapa, a do kluba se odvezla motornim sankama. Hodanje po snijegu i na minus 18 stepeni nije prijatno ni u jakni i s kapom na glavi, ali Anastasiju Ražnatović, kćerku Svetlane Cece Ražnatović, nikakve vremenske nepogode ne mogu spriječiti da izgleda zavodljivo i nosi mini-suknju.


Ona boravi na Kopaoniku sa bratom Veljkom, njegovom djevojkom Mašom, dečkom Kostadinom Terzićem i drugaricama. Oni su na planinu otišli prije Nove godine i tamo će biti još nekoliko dana.

 

Anastasijin dečko je na Kopu slavio rođendan, pa se Cecina kćerka dotjerala i obukla minić. Pjevačicina nasljednica nije htjela da pješači, već se odvezla motornim sankama. Ispred hotela u kome je smještena sa drugaricom čekala je desetak minuta da po nju dođe prevoz. Vrijeme je prekratila kuckajući poruke. Nijednog trenutka nije ispustila telefon iz ruke. Njoj kao da nije bilo hladno, iako su joj noge bile gole, pa je mirno stajala na debelom minusu. Kada su sanke konačno stigle, ona je sjela za volan i odvezla se do kluba u kojem je njen dečko priredio žurku

kurir

Komentari

komentara