Magazin

Farma 6 – KAKAV PREOKRET: Balerina zbog Kristijana…

Napisao admin

Odlučila je da napusti rodni Novi Sad i da se preseli u Beograd da bi mu bila bliže.


Jelena Milošević Balerina ne odustaje od Kristijana Golubovića! Iako se već 5. januara kriminalac vraća u Centralni zatvor, njegova ljubavnica iz rijalitija to ne vidi kao prepreku. Odlučila je da napusti rodni Novi Sad i da se preseli u Beograd da bi mu bila bliže.

– Odluku da se preseli u Beograd donijela je na Kristijanovo insistiranje, kada je on prvi put napustio „Farmu“. Ona planira da Golubovića posjećuje u zatvoru, da mu nosi hranu i da mu se nađe pri ruci u svakom smislu. Jelena je već bila u agenciji za nekretnine, objasnila im je kakav stan traži i koliko novca može da izdvoji za kiriju. Mislim da je već pogledala neke ponude, ali još nije iznajmila gajbu – rekao je izvor blizak njoj.

– Planiram da se preselim u Beograd i trenutno sam u fazi traženja stana. Uskoro me očekuju veliki poslovni angažmani i ne mogu više da putujem iz Novog Sada – rekla je Miloševićeva.

Kako dalje saznajemo, pored stana, Balerina uveliko traži i posao. Izvor tvrdi da je Jelena u pregovorima u vezi sa jednim TV formatom i da ćemo je, ako se sve kockice slože, uskoro gledati kao voditeljicu.

senzacija.ba

Komentari

komentara