Magazin

NEOPISIVA TUGA – Violeta izdahnula na svoj 19. rođendan!

Napisao admin

Violeta Mladenović iz Kučeva, kojoj je dečko Miroslav Kostić iz Petrovca na Mlavi prije dva mjeseca pucao u grudi iz automatske puške preminula je u Urgentnom centru na svoj 19. rođendan.


Violeta je, prije nego što je teško povrijeđena u noći između 27. i 28. oktobra, živjela oko mjesec dana s Kostićem i njegovom porodicom u Petrovcu. Ranjena je nakon svađe izazvane ljubomorom, a kao razlog pominjalo se i to da je Violeta htjela da ga ostavi. Kostić, kod koga je pronađeno oružje, uhapšen je iste večeri i nalazi se u pritvoru.

 

Violetina sestra Snežana kaže da su do posljednjeg trenutka vjerovali da će se Violeta izboriti.

 

– Pola unutrašnjih organa joj je izvađeno, ali se ona nije predavala. Obilazili smo je i sve je govorilo da će biti bolje. Međutim, prije nedjelju dana pala je u komu i u srijedu su nam javili da joj srce nije izdržalo. Preminula je na isti dan i u istom satu u kome je prije 19 godina došla na ovaj svijet – kaže Snežana.

 

Violeta ima još jednu sestru Draganu i mlađeg brata, koji pohađa drugu godinu srednje škole. Oba roditelja su im preminula.

 

Dragana je nekoliko sati prije nego što je saznala tragičnu vijest, na svom Fejsbuk profilu postavila dirljivu poruku za Violetu.

 

– Prije 19. godina rodila si se ti. Moja podrška, moja nada, moja svađalica, moja sestrica… Živote, na današnji dan ti želim samo da se probudiš i da nastaviš dalje. Molim te, učini da na tvoj današnji dan budemo svi srećni, daj nam nade mila, hajde ustaj, danas je tvoj dan, srećo, molim te, ustani! Molim te, hoću da čujem danas lijepe vijesti. Znaš ko je samo ostao samo mi – napisala je Dragana, a nekoliko sati potom je saznala da ih je Violeta zauvijek napustila.

medio

Komentari

komentara