Magazin

NEODOLJIVI HASKI SE PRAVI FACA, ALI MU NE IDE – Beba ga je toliko raznježila da se izvrnuo na leđa. A i vi bi se mogli rastopiti

Napisao admin

Sibirski su haskiji nažalost kao i neke druge pasmine na zlu glasu – ljudi ih uglavnom smatraju opasnima i divljima – srodnicima vukova. Na svu sreću to nije istina, a uvjerit ćete se i sami ako pogledate video.


Haski na snimci pokušava ostati hladan kraj bebe koju čuva. Ona se gola mota oko njega, pokušava se igrati s njim, no i sama je još uvijek posve nespretna. Haski stoički podnosi sve ‘napade’ – štoviše održava kontakt očima vjerojatno u namjeri da pred tim puzećim stvorenjem održi kakav-takav autoritet, piše “Jutarnji“.

A onda se dogodi nešto preslatko – haski više ne može odolijevati čarima bebe i potpuno joj se prepusti, izokrene na leđa i počne se maziti. Pogledajte ga samo kako je opasan!

Haskiji inače spadaju u nešto zahtjevnije pasmine jer su izrazito snažni i puni energije pa, ako žive u stanu, trebaju ispucavanje energije u vidu trčanja i igre svakodnevno. Znaju biti i dosta tvrdoglavi, no jako su privrženi svojoj obitelji.

 

 

 

cure.ba

Komentari

komentara