Magazin

Ova srpska pjevačica tvrdi – Najbolja sam riba na estradi!

Napisao admin

Goga Sekulić ima visoko mišljenje o sebi, i to ne krije! Zadovoljna je što je uspjela da smrša i vrati djevojačku kilažu, a kako je sama priznala, samopouzdanje joj ne manjka, pa tako smatra da je sada dobra riba.


– Uvijek sam bila najbolja riba na estradi. Na početku karijere, kada sam pjevala „Ljubavnicu“, bila sam mršavica, čak i pretjerano. Sebi sam najbolje izgledala 2006. kada sam izdala album „G*ćice“, tada sam imala intenzivne treninge, vidjeli su se trbušnjaci. Sada svima djelujem ljepše, jer sam zrelija. Smršala sam, i bitno je da se osjećam lijepo. Pršte komplimenti na sve strane. Što od muškaraca, što od žena – kaže Goga, i dodaje da joj se djevojke ne udvaraju direktno, jer je jasno stavila do znanja da voli suprotni pol.

 

– Žene nikada ne mogu da mi se udvaraju, jer znaju da volim muškarce. Na njihovu žalost, a moju sreću. Dele mi komplimente da sam smršala, da sam negovana, da imam lijepu kosu – objasnila nam je pjevačica, a zatim se i požalila.

 

– Vid mi je oslabio još davno, ali nisam vjerovala ljekarima i sada sam moram da nosim velike naočare. Mnogo sam momke gledala. Šalim se, kamo sreće da jesam. Sada sam se uplašila kada sam stavila naočare i vidjela kome sam se sve javljala. Ipak ću morati da ih skinem – našalila se Goga, koja tvrdi da je, osim dobre ribe, i jedna obična djevojka.

(Alo.rs)

cure.ba

Komentari

komentara