Magazin

Veljko OTKRIO kakav je njegov odnos sa majkom – Evo kako Ceca REAGUJE kad pogriješi i zašto je LEDENI POGLED dovoljan da se povuče!

Napisao admin

Sin poznate pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Veljko iskoristio je priliku i u jednoj emisiji otkrio kakav odnos ima sa svojom majkom i koliko ga je ona razmazila!


Sin folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović ispričao je kakav je njegov odnos sa majkom.

Kako je rekao, njega je mama isuviše razmazila i navikla na lagodan život.

– Na mene je slaba. Kada sam ja u pravu, ja do kraja teram po svome, a kada je ona u pravu njena je poslednja – izjavio je Veljko, a prenosi portl SrbijaDanas.com.

– Ona mi stalno kaže da moram da budem civilizovan i da se ne tučem na ulici. Prema Anastasiji je blaža i kada se Anastasija i ja posvađamo i da sam nedužan totalno ja sam kriv uvek – poverio se Veljko. 

– Mama i ja se najviše svađamo kada ona previše burno odreaguje za neke nebitne stvari, na primer kada ulazim u kuću. Uvek je bila jako darežljiva po pitanju džeparca. Da je bila malo manje darežljiva verovatno se ja sada ne bih navikao na ovakav život koji vodim. Ne znam da li bi to bilo bolje za mene ili ne, ali uvek je bila dobra po tom pitanju – rekao je Veljko i objasnio kako Ceca reaguje kada se naljuti:

– Kada se iznervira u većini slučajeva ni ne dolazi do podizanja tona, to je samo jedan ledeni pogled i sve je jasno – iskren je bio Ražnatović. 

opera17.rs

Komentari

komentara