Magazin

Internet gori – Fotografija kraljevske porodice na prvi pogled OK, ali nešto nije uredu!

Napisao admin

Nedavno je kraljevska porodica objavila božićnu fotografiju, a kao i obično na njoj su princ Vilijam i Kejt Midlton savršeni. Međutim, kada se malo bolje pogleda, ovdje nešto nije u redu i zato ćemo malo zumirati fotografiju.


“Prelijepo, ali ozbiljno pitanje je: Da li je Šarlotin osmijeh nalijepljen samo na njeno lice? Mislim da jeste“, napisao je jedan tviteraš.

 

Nije samo jedna osoba uvidjela ovu “grešku“, već na stotine njih. Pored osmijeha, tviteraši su uvidjeli da još nešto nije u redu sa malom princezom, pa su krenula da se postavljaju razna pitanja.

 

Zašto je njena glava “čista“, a oko nje mutno?

 

Da budemo jasni, niko ne kaže da mala princeza nije preslatka, što je i dokazano na nedavno objavljenim fotografijama, ali mnogi misle da je pretjerano fotošopirana.

 

Vjerovatno mala princeza nije željela da sarađuje sa fotografom u tom trenutku, pa je ipak morala malo da se “sredi“ u fotošopu.

 

Portparol Bakingemske palate je rekao za “BuzzFeed“ da kraljevska porodica ipak nema komentar na fotografiju, a pritom se i slatko nasmijao kada mu je pitanje o fotošopu bilo postavljeno.

 

Nedavno je i palata zvanično saopštila planove za budućnost princa Džordža, koji bi trebalo da krene u vrtić u januaru 2016, sa samo dvije godine.

(24sata.rs)

cure.ba

Komentari

komentara