Magazin

PA STVARNO, SRAM TE BILO – Nakon nagih slika Dare Bubamare, otkrili se još gori detalji!

Napisao admin

Nakon što je Svet objavio šokantne SMS prepiske i fotografije između Dare Bubamare (39) i nepoznatog misterioznog muškarca, a pjevačica izjavila da je slike i poruke slala svom suprugu Milanu, zapravo se pjevačica u ranim jutarnjim satima dopisivala sa fudbalerom Filipom Kostićem (23).


U pitanju je Filip Kostić, fudbaler iz Kragujevca koji je prošle godine prešao u klub Štutgart. Dara i on se već neko vrijeme dopisuju i on je zaslužan za osmijeh na njenom licu svaki put kada joj stigne poruka. Njih dvoje se često dopisuju jer je on u inostranstvu”, ispričao je Darin veoma blizak prijatelj, dobro upućen u cijelu priču.

 

On je još dodao da ovo nije prvi put da se pjevačica na ovakav način dopisuje sa nekim, ali je istakao da je prvi put da je u tome razotkrivena, prenosi kurir.rs

 

“Odakle vam ta informacija?! I odakle vam moj broj telefona?!” najprije je na pitanja odgovarao kontrapitanjima mladi fudbaler.

 

U prvi mah je negirao i poznanstvo sa pjevačicom Darom, ali kada smo mu objasnili da imamo saznanja i dokaze da je upravo on taj muškarac kojem je Dara slala fotografije, nevješto je rekao:

 

“Je l vam to ona rekla? Jeste li ste me u dogovoru s njom pozvali?”, pitao je fudbaler.

 

Pjevačica je poslije skandala izjavila da je sporne fotografije slala suprugu i da su joj ukradene iz telefona.

(Svet.rs)

cure.ba

Komentari

komentara