Magazin

Zvezde Granda – Bosanac dobio četiri NE, a onda se desio preokret: Karleuša mu rekla da otpjeva nešto na suho, pa ju je skoro rasplakao!

Napisao admin

Vesela noć uz OBN TV i Zvezde Granda, a ovoga je Bosanaca Karleuša bukvalno spasila. Izvodeći pjesmu “Libero” Ermin Redžić (28) kojeg je bh. publika upoznala kroz OBN Music Talents iz Bosanske Krupe dobio je 4 “da” i 2 “ne”, međutim situacija se promijenila prilikom izvođenja druge numere “Veruj bratu svome” u dva “da” manje.


“Meni je to bilo nesigurno i nestabilno, u drugoj pjesmi je bio bolji”, rekla je Marija. “Želio sam da zazvučiš bolje, ali sad kad te vidim, mogu ti reći da imaš neku foru”, poručio mu je Braja dok se Ana složila da ima sjajnu energiju i da je jako zanimljiv. 

“Super ti je stajling, super ti je stav. Zvučiš kao skroman, fini mladić, što za je šoubiznis loše. Jako si atraktivan i izgledaš kao zvijezda”, rekla je oduševljeno Karleuša, a potom ga zamolila da otpjeva nešto “na suho”. Nakon izvođenja pjesme “Još uvijek sanjam da smo zajedno” žiri je riješio da promijeni svoju odluku u 5 “da” i jedno “ne”.

“Treba mu dati šansu, zato sam promijenio odluku”, rekao je Šaban,a sa njim se složio i Bosanac. Nakon toga Saša Popović je zamolio Mariju Šerifović da ona odluči da li Ermin ide dalje. “Ako nam Popović promijeni stolice, ja odmah mijenjam glas u “da”, našalila se Marija, a potom ga pustila da ide u naredni krug takmičenja. 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara