Magazin

Popularna starleta – SLAVLJE JE KRATKO TRAJALO: Kim Kardashian se porodila prije 10 dana, a onda je saznala BOLNU istinu!

Napisao admin

Samo nekoliko dana nakon rođenja sina, Kim Kardashian i njen suprug imaju užasne vijesti!


Zbog veoma komplikovane zdravstvene situacije, najpoznatija starleta na svijetu mora da se oprosti od svog sna da ima veliku porodicu, u kakvoj je i sama odrasla.

Kako prenose američki mediji, Kim Kardashian (35) i njenom suprugu ljekari su savjetovali da bi drugo dijete, koje s u dobili nedavno, trebalo da bude i njihovo posljednje, budući da su obje trudnoće bile veoma komplikovane.

Naime, doktor je rekao Kim da je gotovo izvijesno, u slučaju naredne trudnoće, da će imati “placenta accreta“, ozbiljno oboljenje koje može ugroziti život i majke i bebe.

U prvoj trudnoći, kada je nosila sada dvogodišnju Nort, Kim je već prošla kroz to stanje, koje se javlja kada dio ili cijela posteljica abnormalno sraste u zid materice. Tada je djevojčica na svijet stigla hitnim carskim rezom šest nedjelja prije termina, a obje su bile u veoma teškom stanju. Osim ovog problema, Kim je tada imala i previsok pritisak, koji je dodatno ugrožavao obje.

Izvori bliski starleti otkrivaju da je ona mirno prihvatila ove vijesti, jer je veoma plaši još jednog bolnog porođaja, kakav je bio ovaj sa sinčićem Saintom, koji je na svijet došao prije desetak dana.

Ipak, njen suprug nije srećan zbog toga, jer je planirao još nekoliko nasljednika.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara