Magazin

TRI GODINE NAKON SVADBE STOLJEĆA U BiH – Razveo se najbolji bh. bokser Mensur Peljto!

Napisao admin

Život piše lijepe, ali i one nešto lošije događaje, a upravo ovaj drugi dio prolazi naš najbolji borac. Naime, najbolji bh. bokser Mensur Peljto se kako je Ekskluziva.ba portal saznao od strane njegovog advokata Sanela Podruga razveo. Helikopter, “Hummer“ limuzina, crveni tepih, veliki broj zvanica – upravo o tome se pisalo u septembru, prije tri godine kada je Peljto organizovao, prema pisanju bh. medija svadbu stoljeća.


Iako se radi o temi na koju bi mnogi reagovali burno, Mensur Peljto je bio izuzetno ljubazan da nam prokomentariše saznanja Ekskluziva.ba portala. Inače, Mensur Peljto se zbog svoje glamurozne svadbe našao u svim regionalnim medijima, a domaća javnost je taj događaj nazvala “Svadbom stoljeća“, što zbog helikoptera, hummer limuzine, pa sve do velikog broja zvanica.

 

Kada smo pozvali Mensura Peljtu, kako bi se uvjerili u istinitost priče, on je pristao da nam da kratku izjavu, a pohvalno je to da je imao džentlmenski odgovor, jer o svojoj već sada bivšoj supruzi misli sve najljepše i najbolje.

 

– “Da, nažalost, istina je da se razvodim, ali najbitnije je da moja sada već bivša supruga i ja izlazimo iz tog braka svijetla obraza, a sve ostalo je naša  privatna stvar“, rekao je kratko Peljto i dodao kako bez obzira na novonastalu situaciju o svojoj bivšoj misli samo najbolje. 

 

Mi ne sumnjamo kako će Peljto, nakon svega ostati u korektnom odnosu sa svojom bivšom suprugom. Barem je tako suditi prema njegovoj izjavi za Ekskluziva.ba portal.

 

Ekskluziva.ba

cure.ba

Komentari

komentara