Magazin

Popularna pjevačica – Jelena Karleuša oduševila publiku u Berlinu, pa uživala u bosanskim specijalitetima!

Napisao admin

Pop diva Jelena Karleuša je ovoga petka imala zapažen nastup u Novom Sadu, gdje je oborila rekord posjete o čemu je Ekskluziva.ba portal već pisao. Samo dan kasnije JK se uputila u Berlin, gdje je svojim scensko muzičkim performansom raspametila fanove u velikoj dvorani Universal. Organizatori su toliko zadovoljni spektaklom da su putem društvenih mreža najavili Karleušin ponovni dolazak.


Energična JK nastavlja da hara po klubovima, diskotekama, ali i dvoranama. To što je u Berlinu, također u Universal dvorani nastupala u februaru ove godine nije spriječilo brojne fanove da ponovo dođu na Karleušin nastup. Ona se, kao i svakog puta potrudila da to ne bude obična tezga, pa je napravila vrhunsku atmosferu i spektakl za pamćenje. 

I pored činjenice da nije izdala pjesmu od aprila, 2013. godine dosadašnji hitovi su itekako aktuelni kada je Jelena u pitanju, što se dalo vidjeti u Berlinu. Publika koja je ispunila berlinsku dvoranu Universal do zadnjeg mjesta zajedno sa JK je pjevala njene hitove, kao što su: “Krimi rad“, “Sodoma i gomora“, “Žene vole dijamante“, “Zar ne“, “Insomnia“, “Muškarac koji mrzi žene“, “Beznadežan slučaj“, a posebno oduševljenje je nastalo uz izvođenje balada “Tihi ubica“ i “Ko ovu dramu režira“. 

Berlinska publika je cijelo vrijeme bila u delirijumu, a JK je dobar dio vremena izdvojila kako bi se fotografisala sa fanovima. Oni koji su imali najviše sreće da dobiju fotku sa divom bili su vidno oduševljeni njenom srdačnosti i ljubaznošću, pa i nije čudo zašto je plavokosa pjevačica toliko poželjna u ovom njemačkom gradu. 

A da JK itekako zna uživati govori podatak da je zajedno sa djevojkama iz njene plesne grupe, kao i muzičarem, uživala u berlinskom restoranu, kojeg drži Bosanac. U izobilju bosanskih specijaliteta i ugodno druženje, Jelena je završila više nego uspješan boravak u Berlinu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara