Magazin

PLAKALA KAO KIŠA – Tamara Đurić izbačena sa Farme!

Napisao admin

Nakon sinoćnje rasprave sa Semirom, Tamara Đurić je danas bila na ljekarskom pregledu. Izrevoltirana zbog toga što je Semir nasrnuo na nju, ona je danas , baš kao i sinoć vrijeđala na vjerskoj osnovi. Podsjećamo, sinoć je Semiru rekla: “Je**m li mu majku musli*ansku! Neka ide mudžahedin u pi**u materinu“, da bi jutros ponovo histerisala i psovala: “Je**ću vam mater muslimanima“.


Gazda Lepi Mića pročitao je danas pismo Zadruge u kojem se saopšteno da Tamara napušta Farmu.

 

– Farmeri ovo je 96. dan i sve je teže i teže… Vjerujemo da ćete prebroditi krizu. Tamara je zbog svih dešavaja izrekla teške riječi. Ona je bila u Domu zdravlja Barajevo gdje su je ljekari smirili. U nervnom rastrojstvu zbog vrijeđanja na nacionalnoj osnovi Tamara mora biti diskvalifikovana. Zadruga se nada da ovakvih situacija više neće biti – pisalo je u saopštenju.

 

Tamara je nakon pisma počela da plače.

 

– Ja nisam rasista ni nacista, ali jesam patriota, sinoć sam imala situaciju gdje mi nije bilo lako. Ja bih da se izvinim svima, žao mi je što vas napuštam – rekla je Tamara.

 

 

– Ja sam patriota, takav mi je karakter, nadam se da ćete mi oprostiti. Doživjela sam nervni slom, ja vas sada napuštam… Budite interesantni bez svađanja. Ja bih da se izvinim jedino Bakiju i Alenu, nisam željela da ih povrijedim – dodala je uplakana Đurićeva.

 

Rasplakale su se i Maja Nikolić i Jelena Krunić, pa čak i Stanija, iako su ona i Tamara bile u veoma lošim odnosima. Pred izlazak, Stanija je Tamari poručila da joj je ona sestra, zato što je patriota.

 

Tamaru je do kapije ispratio Aca, gdje su se izljubili i izgrlili. Čekam te i navijam za tebe. Drži se, ti si favorit – rekla mu je ona.

(Alo.rs/Blic.rs)

cure.ba

Komentari

komentara