Magazin

SARAJLIJA ZAPALIO INTERNET – Mali od skandala predstavio majku: “Izgleda mlađe od tebe“!

Napisao admin

Amar Aki Halimić na svom otvorenom Facebook profilu često objavljuje fotografije, ali sada je po prvi put objavio slike sa majkom koja je izazvala burne reakcije kod njegovih fanova. Jedan od komentara koji je nama upao u oko jeste: “Mama izgleda mlađe od tebe“.


Kako bismo i vas uvjerili u tu priču, posjetili smo i mamin profil, te vama prenosimo najzanimljivije fotografije. Koliko je popularna i Amarova mama Samira Halimić, te koliko će tek da bude, najbolje svjedoči i broj lajkova i komentara na njenom FB profilu. Aki je također uz fotografiju dodao i prateći opis koji glasi: 
“Mama… Ona je uvijek tu da me ohrabri. Ona je moj savjetnik, mama mi je kao najbolji drug kakav ne postoji. Možda kroz život nije bila tu blizu mene, jer se uvijek borila da mi ostvari sve. Ona je zaslužna za to što danas imam. Ona zna sve moje boli.. Nema žene da toliko voli, da sve daje od sebe u dobro da promijeni. Možda nije željela da sam na ovom putu po kojem već dugo lutam, ali uspio sam da budem bolji kao čovjek. Hvala ti mama što si od mene napravila čovjeka. Volim te najviše.“

ekskluziva

Komentari

komentara