Magazin

RASKOL U OBITELJI – Severininoj sestri “duša jeca i plače”: Zašto srpska svadba?

Napisao admin

Severinina sestra Zdenka zamjera pjevačici folkerski dernek zbog pijeteta prema braniteljima. Zgrozila se vidjevši folk pjevačicu Nadu Topčagić


Zdenka Vučković Žunić iz Turnja kraj Zadra poslala je Severini (43) čestitku povodom njezina vjenčanja s Igorom Kojićem (28). Napisala je da joj “duša jeca i plače”.

Dodala je da sad “sestra sestru ne prepoznaje” jer se Severina udala za Srbina. Zdenka poziva Severinu da se osvijesti i da će “plakati skupa kao što je plakao Vukovar“.

– Lipo nam je pokojna nona govorila: ‘Ne viruj Srbima ni kad ti slatke darove nose’ – zaključuje čestitku Zdenka.

Srami se folk derneka

Na svadbu u beogradski hotel Crown Plaza nisu je pozvali, a, ne bi, kaže, ni išla od sramote.

Najstariju Splićankinu sestru naročito je naljutilo što je na njezinu srpskom vjenčanju, priređenom četiri dana nakon 24 godišnjice pada Vukovara, jedna od uzvanica bila i folkerica Nada Topčagić. Ona se u medijima pohvalila da će mladencima donijeti ajvar na dar, ali ih je razveselila njihovim portretom koji je naručila za tu priliku. Bliska prijateljica Severinina svekra Kebe prva je pjevačica koja je u okupiranom Vukovaru nastupala nekoliko dana nakon okupacije grada i pokolja na Ovčari.

Skandalozan stojadin

U hali tvornice Vuteks zabavljala je razularene četnike pjevajući velikosrpske ratnohuškačke pjesme. Severininoj sestri Zdenki, doznajemo, bilo je teško gledati i čitati da se “jedna Hrvatica vozi u Stojadinu po Srbiji dok je prati romska glazba i svira ‘Đurđevdan’, pjesma Gorana Bregovića koju je skladao za film ‘Dom za vešanje’ Emira Kusturice”. Zdenka tvrdi da ni njezina i Severinina majka Ana nije oduševljena što joj se kći udala za Srbina, a nije joj drago ni što je Igor 15 godina mlađi. No, kako kaže, majka joj je pa sve prihvaća, piše “24sata“.

Ni Milan joj se ne sviđa

Dodaje da se Severina dosad zaručila za svaku budalu koja je naišla, a majka joj je to odobravala. Zdenka je upoznala nećaka Aleksandra (3), no ne i Milana Popovića (49) jer “s njim nema ništa zajedničko”.

Severina i Zdenka godinama nisu u dobrim odnosima i ne razgovaraju. Povod nesuglasicama je bitka za zemljište u Vukovarskoj ulici u Splitu. Zdenka i njezine sestre suvlasnice su zemljišta na kojem je sagrađena pristupna cesta za šoping centar. Očekivala je da će se i Severina uključiti u sudsku borbu za povrat zemljišta. Pjevačica joj je, međutim, rekla: “Mene ti to uopće ne zanima”. Druga Severinina sestra Marijana Vučković-Popović, novinarka koja živi u Beogradu, također je prosvjedovala zbog gradnje šoping centra.

Tvrdila je da je dio zemljišta vlasništvo njezine obitelji i da se centar gradi nezakonito. Zdenka je s njom u boljim odnosima nego s najmlađom sestrom, ali o njoj nije željela govoriti.

cure.ba

Komentari

komentara