Magazin

Popularno imanje – HAOS NA KAPIJI IMANJA U LISOVIĆIMA: Sin Maje Nikolić došao i urlao prijeteći farmeru!

Napisao admin

Novak Šćepanović, stariji sin Maje Nikolić, bio je izrevoltiran prijetnjama i napadom Kristijana Golubovića na njegovu majku, pa se nedavno iz Niša zaputio na imanje u Lisoviću kako bi se obračunao s njim oči u oči.


Kako Kurir Stars saznaje, pjevačicinom sinu pukao je film zbog konstantnih uvreda koje njegova majka trpi od Kristijana, pa je s nekoliko drugara došao u Beograd, a onda su se auto-stopom prebacili do Lisovića i svi zajedno stigli do kapije farme. Tu ih je sačekalo obezbjeđenje i jedva ih je spriječilo da uđu i naprave haos.

 

“Novak ne podnosi kad mu neko dira i vrijeđa majku. Otkako je počela Farma, sve vrijeme se nervirao kad neko nešto loše kaže ili uradi Maji, ali je svjestan da je to šou-biznis i trudio se da shvati sve to što se dešava. Međutim, pošto su prijetnje i psovke postale sve učestalije, Novak je pukao. Prvi put otkako je Maja u rijalitiju, o tome je pričao s drugarima i zajedno su skovali plan”, otkriva izvor Starsa.

 

Novak je do te mjere bio povrijeđen, kaže izvor, da je bio riješen da upadne na imanje i sukobi se s Kristijanom jedan na jedan.

senzacija.ba

Komentari

komentara