Magazin Zdravlje

Popularna pjevačica – “ZVEZDA GRANDA” SAMOJ SEBI UGROZILA ŽIVOT: Doktori Tanju Savić morali priključiti na…

Napisao admin

Pjevačica Tanja Savić jedna je od najvećih “Zvezda Granda”. Upravo joj je uspjeh u prvoj sezoni ovog muzičkog rijalitija 2004. godine trasirao put prema estradnom nebu, no nedavno je, piše Express, sebi ugrozila život!?


Po informacijama koje je objavio ovaj list, pozivajući se na nezvanične izvore, 30-godišnja pjevačica je ponovo ostala u drugom stanju, no navodno zbog karijere nije željela i treće dijete u ovom trenutku.

Naime, navodno želi nastavak promocije hita “Đerdani”, a i biti u žiriju emisije “Neki novi klinci”, koju prikazuje OBN TV;

Uglavnom, tvrdi Express, odlučila se na abortus, nakon kojeg je ozbiljno ugrozila svoje zdravlje.

 – Pjevačica je, šuška se, deset dana preživljavala pravu dramu jer joj je zdravlje bilo ugroženo. Naime, kako je sama objasnila doktorima na klinici, jedino je njen suprug Dušan bio upućen u sve što se dešava, a od roditelja i porodice je krila da abortira, a kako je već ušla u drugi mjesec abortus je bio i rizičniji. U početku je sve prošlo kako treba, a onda kada je stigla kući krenule su mučnine, povraćanja, nekoliko puta je pala i u nesvijest, a vraćena je i u bolnicu gdje je primala infuziju nekoliko dana za redom… Ovo se desi nekada sa organizmima koji su oslabljeni ili sa majkama koji ovaj slučaj dožive jako emotivno i stresno, a kod nekih je čak dolazilo i do smrtnih slučajeva zbog izljeva krvi u mozak – piše list.

 

Međutim, pjevačica je, kako se priča, uspjela da se oporavi, ali je vidno smršaa pa sada pokušava da natjera sebe da se vrati na ishranu koju je nekada imala.

senzacija.ba

Komentari

komentara