Magazin

`PROCURILA` DRAMATIČNA INFORMACIJA O SEVERINI, OVO SE NIJE ZNALO – Kada je ušla u bazen da se slika sa Igorom…

Napisao admin

Odvijala se prava drama za koju je malo ljudi znalo… Hrvatska pjevačica počela se daviti kad je ušla na snimanje!?


Marko Sovilj, fotograf koji je slikao svjetske zvijezde otkrio je kako je nastala fotografija Severine i Igora Kojića koju su objavili na dan crkvenog vjenčanja u Hrvatskoj.

Fotografija na kojoj su Igor i Seve u vjenčanici pod vodom zapalila je društvene mreže, a Sevilj objašnjava da je fotografisanje bilo prilično dramatično, piše Doznajemo.

“Slikanje je bilo veoma zahtjevno, pošto je rađeno pod vodom. Na fotografisanju smo bili dizajner Marko Mitanovski, Seve, Igor, Keba i ja. Svi smo smišljali šta bismo mogli da uradimo. Marko se sjetio vjenčanice, a meni je palo na pamet da bi to moglo da bude pod vodom. Sevreina je to sa oduševljenjem prihvatila”, priča Sovilj i dodaje da je vjenčanica koju je Seve nosila, znatno otežavala kretanje pod vodom.

“U jednom trenutku je bukvalno počela da se davi, pa smo priskočili da joj pomognemo. Ona je to stoički podnijela. Bez obzira na to, snimanje je bilo veoma zabavno, s obzirom na to da je prisustvovao i Keba koji je priskočio da glumi matičara”, dodaje fotograf.

 

cure.ba

Komentari

komentara