Magazin

Poznat je kao veoma strog – Nakon poljupca sa Karleušom, Bosanac NAJISKRENIJE otkriva šta misli o njenom učešću u 'Zvezdama Granda'!

Napisao admin

Iako su u početku sevale varnice, publika će u osmoj epizodi videti poljubac između Bosanca i JK.


Kompozitor Dragan Stojković Bosanac važi za najstrožijeg člana žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” i u prvih nekoliko emisija imao je ozbiljne sukobe kada je mišljenje u pitanju sa muzičkom divom Jelenom Karleušom.

Međutim, publika će u osmoj epizodu imati prilike da vidi njihov poljubac, a Bosanac kaže da je njen dolazak u žiri dobar potez Saše Popovića i da je veoma uspešna u svemu tome.

– Sa svima u žiriju se odlično slažem. Marija i Jelena su donele jedan trud koji je malo drugačiji u odnosu na prethodnu sezonu. Zna i da sevne varnica, ali ne lično i nema zameranja kao što je bilo kada je u žiriju bila Zorica. Da se razumemo, meni je i Zorica pasovala zato što sam imao dosta sa njom da polemišem i mislim da smo se na kraju složili. Marija Šerifović je izuzetna, pristojna, ali raskalašna. Mala od skandala, odnosno diva brani jednu svoju poziciju i to vrlo uspešno to radi i stasom i glasom i komentarima. Dobar je to potez – rekao je Bosanac za ZvezdeGranda.tv.

 

cure.ba

Komentari

komentara