Magazin

Popularno imanje – Otkrivena velika porodična tajna o balerini sa Farme i njezinom bratu!

Napisao admin

Jelena Milošević Balerina, koja je napustila Farmu nakon što ju je istukao Kristijan Golubović, vratila se u surovu realnost, u kojoj su je sačekali mnogobrojni porodični problemi.


Naime, pored bolesne majke, zbog koje je i otišla u rijaliti kako bi sakupila novac za njeno liječenje, Jelena brine i o mlađem bratu, koji se liječi od narkomanije. 

– Jeleninog brata zovu Miša Trodon. On godinama koristi narkotike, a najviše zloupotrebljava lijek po kom je i dobio nadimak. Balerinina porodica se godinama bori s tim njegovim porokom, a Jelena mu je plaćala i liječenja u bolnici – govori dobro obaviješten izvor i dodaje:

– Miša je prvo radio kao sitan diler. Tokom vremena je počeo da konzumira robu i tako se navukao na narkotike. Kada je shvatio da je zavisnik, već je bilo kasno jer je došao do najgoreg stadijuma, do heroina. Išao je na liječenje, ali nije uspio da izađe iz pakla droge – završava priču izvor.

Miša je nekoliko puta privođen u policijskim akcijama suzbijanja šverca narkotika. Nikada se duže nije zadržavao u zatvoru, a nakon što bi izašao, ponovo je posezao za drogom.

eksluziva.ba

Komentari

komentara