Magazin

GODINU DANA NAKON UBISTVA LJUBAVNICE ŽELJKA MITROVIĆA – Majka Nada otvorila dušu i otkrila kako joj je njegova supruga…

Napisao admin

BEOGRAD – Sahranila sam sve što sam imala! Živim i postojim samo za dan kad ću saznati ko je ubio moje dijete! Ne znam da li je nekome smetala zbog pameti i uspjeha ili iz nekog drugog razloga, ja samo želim da krivac odgovara po zakonu.


Ovim riječima ispovijest za Kurir počela je Nada Bodrožić, majka Ivane Bakić Bodrožić, koja je 11. decembra prošle godine nađena mrtva u sobi 326 hotela „Hajat“ u Beogradu. Zvanična istraga utvrdila je da je u njenoj krvi bilo kokaina i anestetika propofola, a postupak je pokrenut protiv medicinskog tehničara sa VMA koji se sumnjiči da joj je prodao lijek.

 

Sedam godina u vezi

 

Iako pretpostavlja ko je kriv za smrt njene kćerke, Nada Bodrožić, poslanica u pokrajinskom parlamentu, ne želi da ih otkriva bez dokaza. Skoro godinu dana od tragične smrti kćerke sigurna je samo u jedno, a to je da njena Ivana nije izvršila samoubistvo i da neko pokušava da zataška način na koji je preminula.

 

– Veliku sumnju budi mi to što uopšte nije utvrđeno vrijeme niti uzrok smrti moje kćerke. Nalazi su dali potpuno različite rezultate, patolog je pronašao da je umrla zbog propofola, dok se u toksikološkom nalazu sa VMA navodi da je uzrok smrti predoziranost kokainom. Nigdje ne postoji ni zapisnik o pregledu leša – objašnjava svoje sumnje očajna majka.

 

Ona kaže da je dobro poznavala svoju kćerku i da zna da je voljela život i imala velike planove za budućnost.

 

– Radila je na velikom međunarodnom projektu, ali je imala još veće planove privatno – već je išla na konsultacije o vještačkoj oplodnji jer je željela da se ostvari kao majka – kroz suze se prisjeća Nada.

 

Posljednji put kad je čula kćerku dogovarale su se da tradicionalno s prijateljima narednog vikenda okite jelku.

 

– Voljela je da nam je kuća puna ljudi – dodaje ona.

 

Nada Bodrožić ne skriva da je znala da je njena kćerka u ljubavi s vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem.

 

– To nije tajna, zabavljali su se sedam godina. Cijeli Beograd je znao za to, nisu se krili, izlazili su i putovali zajedno. Obećavao joj je da će se razvesti, znala je to i Željkova supruga. Znam da je Ivi zbog toga prijetila – kaže Nada Bodrožić.

 

Poziv od Mitrovića

 

Da se nešto loše dogodilo njenom djetetu, tog jutra javio joj je upravo Mitrović.

 

– Željko me je pozvao i javio mi da je dobio informaciju da nešto nije u redu i da Iva možda nije dobro. Rekao mi je i da je nije vidio dva dana, jer je bio u velikoj gužvi. Riješila sam da odmah krenem za Beograd, kad me je pozvao Bane Stojanović, direktor „Siti rekordsa“, i izjavio mi saučešće. Tada sam pala u nesvijest – prisjeća se trenutka kad je primila tragičnu vijest.

 

U danima koji su uslijedili, kako kaže, policija je nije obavijestila čak ni o tome da joj je dijete mrtvo, a kamoli o rezultatima istrage.

 

– Dan poslije sahrane, prvi put sam ušla u hotelsku sobu u kojoj je moje dijete provelo posljednje trenutke života. Ne možete da zamislite kako je majci kad pomisli na to, a mora da ostane prisebna kako bi sama sklopila kockice i prikupila sve dokaze koje su propustili da uzmu oni koji je trebalo da to urade – rekla je naša sagovornica.

 

Do sada je, kako kaže, ćutala.

 

– Moje ćutanje je imalo za cilj da pomognem policiji i tužilaštvu da rade svoj posao i da ne ispadne da ja ugrožavam tok istrage – navodi Nada Bodrožić.

(Kurir)

cure.ba

Komentari

komentara