Magazin

DVA PUTA SAM POBACILA – Zvijezda Velikog Brata se slomila pred kamerama!

Napisao admin

Prpošna Zorica otkrila je Barbari i Stefani kako je upoznala sadašnjeg supruga Simu s kojim ima kćer. Rekla je da su se osam mjeseci naganjali, a pritom joj je on predlagao vezu, što je ona odbila. Ipak, uporni Simo nije tako lako odustajao. Ubrzo je došao u restoran u kojoj je pjevala i konobarila, ali tvrdoglava Zorica ga je ponovno odbila. Nakon mjesec dana izbjegavanja, Simo se ponovno vratio u restoran i pitao ju mogu li izaći.


Zorica je napokon popustila i dopustila mu da ju dočeka nakon smjene. Potom su završili kod njega i, kako kaže Zorica, “ubili se od sek*a”. Iako je ona već tada bila spremna prekinuti sve kontakte s njim, on nije odustajao i nastavio joj se udvarati.

Također, priznala je da nije sve uvijek bilo bajno. Naime, kada im je veza bila na klimavim nogama, odlučila je pobaciti budući da nije znala koliko je veza stabilna. Priznala je i da je nakon vjenčanja imala spontani pobačaj uslijed prometne nesreće u kojoj se našla.

Međutim, ljubavna priča Zorice i Sime ipak ima sretan kraj jer je ubrzo na svijet došla njihova kćer Kristina. Emotivna Zorica priznala je da joj je suprug najveća podrška i njezina “mirna luka”, a upravo joj se on obratio za vrijeme emisije uživo, što joj je, vjerujemo, dalo snage da izdrži još nekoliko tsedmica u BB kući.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara