Magazin

Burno – Publika ne može da joj oprosti ove dvije stvari, ali nikako!

Napisao admin

O njenom burnom životu Holivud snima film, punila je Marakanu i Ušće, pjesme koje pjevaju znaju svi i mladi i nema pijanke na kojoj makar jednom na repertoaru nije bila pjesma “Beograd”.


Možda zato što je previše ima. Ljudi su navikli da je ona obavijena velom misterije, da je nigdje ne viđaju i o njenom privatnom životu ne znaju ništa. Posebno ne žele da znaju da je i ona samo obična žena koja ima i dobre i loše dane. Pa on čak i face prave a i zna i kako da omane u odijevnim kombinacijama, čude se mnogi.

 

Joše jedna stvar koje je Cecu posljednjih godinu dana koštala popularnosti je ta što nije čovjek društvenih mreža a probala je da bude.

 

Fotografije koje postavlja su simpatične ali statusi su informativno nezanimljivi. Osim svojih pesama i poneke informacije o gostovanju nema tu mnogo za videti. Selfije joj kritikuju fanovi govorivši da njoj to ne treba, jer nije ona neka tamo Soraja ili Stanija.

 

Na kraju čini se da se i ona sama nekoko umorila. Više nije tip top sređena, možda je slavu prepustila Anastasiji i Veljku.

senzacija.ba

Komentari

komentara