Magazin

TUŽNA SUDBINA OMILJENOG FARMERA – Miloš otvorio dušu – niko nije očekivao ovakvu ispovijest!

Napisao admin

Po mnogima jedan od omiljenih i najvrednijih farmera je upravo Miloš. Uvijek nasmijan, nimalo incidentan, prvi ustaje, posljednji leže… Ima osmijeh i lijepu riječ za svakoga, ali, iza svega toga se krije jedna tužna sudbina dečka sa sela koji je na sve načine pokušao da se izvuče iz blata.


Radio je u fabrici u Trsteniku za 15.000 dinara, obzirom na to da je putovao do posla, jer je živio u selu nadomak grada, nije živio kao ostali vršnjaci. Majka mu je umrla, otac se oženio s drugom ženom, s kojom, kako je rekao ima korektan odnos, i ima još dva brata s kojima je uvijek vrijedno radio oko imanja, stoke, otud ni ne čudi što je toliko toga pokazao u Lisovićima.

 

Pored toga što je radio u fabrici, imao je san, da bude model. Maštao je da postane neko, da promijeni život, zato je vrijedno radio i uspio da podigne kredit, i to samo da bi uspio da snimi „book“, kako bi se prijavljivao na kastinge.

 

Težak je i trnovit put to bio, odbijali su ga, ulazio je među 20 najboljih, ali, kako je i sam priznao Lepom Mići, znalo se ko prolazi jer bez određenih veza, ne vrijedi ti trud i rad.

 

I evo ga danas, uspješan je model, ušao je u rijaliti, pokazao sebe u najboljem svjetlu i po mnogima je dečko za primjer.

nadlanu

Komentari

komentara