Magazin

OVO NEMA NI U ŠPANSKOJ SERIJI – Učesnik Farme bio sa ženom poznatog glumca, pa njenoj sestri…

Napisao admin

Alen Muković, koji trenutno boravi na Farmi, bio je u vezi sa Jelenom Melezović, bivšom suprugom glumca Aleksandra Radojičića, saznaje Kurir! Ništa tu ne bi bilo čudno da pjevač nakon toga nije njenoj rođenoj sestri Ani napravio kćerku. Ovaj scenario, koji nije viđen ni u španskim serijama, a zadesio je Mukovića, crnogorski pjevač krije kao zmija noge.


Druženje u stanu

 

– Alen je prije osam godina imao avanturu s Jelenom, koju je, baš kao i njenu sestru Anu, upoznao preko zajedničkog prijatelja. On je često dolazio u stan kod Jelene dok im je trajala romansa. Tu je sretao i Anu. Ispostavilo se vremenom da se s njom bolje razumio nego sa njenom sestrom – otkriva naš izvor, odlično upućen u odnose Alena i sestara Melezović i dodaje:

 

– Muković i Jelena su ubrzo raskinuli, ali je on nastavio da se čuje i druži sa Anom. Nedugo zatim otpočeli su vezu, koju su u početku krili od Jelene. Tek kada je ona počela da se zabavlja sa glumcem Aleksandrom Radojičićem, saopštili su joj da su zajedno i da su srećni. Međutim, nju to u tom trenutku nije pretjerano zanimalo – priča naš sagovornik.

 

On otkriva i da Jelena Ani nikada nije ozbiljno zamjerila što se zaljubila u njenog bivšeg dečka i kome je nekoliko godina kasnije rodila kćerku Lanu. I sama je u međuvremenu u braku sa zvijezdom filma „Montevideo“ dobila djevojčicu, ali su se ubrzo razveli.

 

Kriju prošlost

 

Kada smo pozvali Anu Melezović da provjerimo naša saznanja, bila je potpuno zbunjena.

 

– Odakle vam to?! To je stvarno bolesno. Ne bi bilo lijepo to da pišete – rekla je kratko Ana. Njena rođena sestra Jelena nije odgovarala na pozive i poruke.

kurir

Komentari

komentara