Magazin

OVO SE U RANIM JUTARNJIM SATIMA ODVIJALO NA “FARMI” – Dok su se Gabrijela i Rade strasno ljubili, Semir je…

Napisao admin

Tropico band bio je preksinočć zadužen za dobru atmosferu na Farmi, a njima za pravljenje sapunice nije neophodna ni muzika, a ni orkestar! Naime, prije početka žurke, igrali su igre istine u kojoj je od njih bilo zahtjevano da budu inspirisani tako da pitanja moraju biti zanimljiva gledaocima. Bili su i odgovori, a sve se na kraju svelo na odnos Gabrijela – Semir.


Ona je pred milionima gledalaca urgirala da prizna da je ušao samo zbog nje, da nju voli više od žene i djece i da mu je čak karijera nebitna naspram te ljubavi.

 

On je na kraju priznao dodavši kako se kaje i da s ebi to neće oprostiti nikada u životu, a kako je Gabrijela svu krivicu prepisala njemu, zaboravivši da je i ona pored njega sudjelovala u švaleraciji,Tamara je uletila sa riječima osude prema Gabrijeli i javno priznala da je odurno to što govori.

 

Na žurci su se Gabi i Rade strasno ljubili jer su se valjda poželjeli, bili su u svađi određeni period, raskidali, mirili se, a preksinoć su sve nadoknadili.

 

Dok su poljupci prštali na sve strane, Semir je stajao tačno naspram njih i uživao u hitovima sa Saletom iz Tropica, a da li je slučajno sve bilo u vrlo maloj razdaljini ili je on svjesno rušio njihovu romansu, ne znamo.

 

Kad god bi se okrenuo da popije piće, njegov glavni kadar bili su upravo oni. Pišite nam šta mislite o cijeloj situaciji!

senzacija.ba

Komentari

komentara