Magazin

Steffani je otvorila dušu – Pobigla sam iz psihijatrije, da sam ostala duže pukla bi…

Napisao admin

Psihijatrija je to teška, da sam tamo ostala duže pukla bi ka cvrčak. A onda bih tek bila u sra… – brzopotezno objašnjava Splićanka Steffani Banić što ju je ponukalo na izlazak iz Big Brother kuće nakon što je u njoj boravila više od 40 dana.


Splitsko joj sunce godi, koji metar od nje, dok sjedi na jednoj od kolona splitske Rive i razgovara s novinarima Slobodne Dalmacije, udaljena je njezina majka Katja, a svako malo uleti i neko od slučajnih prolaznika.

 

“Alo, šefice, jesi došla doma”, dobacuje joj jedan umirovljenik, a Steffani uzvraća: “Jesan, fala ti Bože”. 

 

Njezina navijačica Ljubica Palaversa osjeća potrebu prići joj i čestitati. 

 

“Bila je favorit i meni i mužu”, kaže nam u prolazu, dok Steffani već u znak pozdrava trubi i vozač dostavnog vozila. Njezini ostali sugrađani, s pristojne udaljenosti na štekatima, znatiželjno komentiraju, dižu mobitele u zrak i okidaju… Steffani je svjesna njihova proučavanja, pa joj je čas neugodno i “pritisak sve to”, najradije bi uhvatila crtu s Rive, a u drugom trenutku se smije, gode joj pozitivne reakcije ljudi.

 

– Triba proć još par dana da se napunin dobron vibron, dobrim ljudima, da se ispričam sa svima… I bit ću ona stara – s vidljivim će olakšanjem neobuzdana stanarka BB kuće na beogradskom Košutnjaku, bez sustezanja priznajući kako je nakon dolaska u Split, već prvog dana zapalila joint i dugo, dugo se smijala..

 

Velikog Brata ne propustite gledati putem OBN TV. 

slobodnadalmacija.hr

Komentari

komentara