Magazin

Otkrivena prava istina – Evo zašto je Stefani napustila kuću Velikog Brata!

Napisao admin

Stefani Banić je na lični zahtjev napustila kuću „Velikog brata“ jer, kako je navela, više nije mogla da izdrži u zatvorenom prostoru, zbog čega je posljednjih dana često bila na razgovoru sa psiholozima.


Međutim, njena doskorašnja cimerka, po*no-glumica iz Laktaša Mirjana Paraizović, smatra da je pravi razlog Stefaninog odlaska iz rijalitija njena zavisnost od narkotika.

 

– Najtužnije je što sebi neko dopusti da krizira. Ovdje toga nema, pa kad nečeg nema – nema, šta sad. „Hoću, hoću, treba mi, fali mi“, to znači da si navučen i da bez toga ne možeš. To je jako tužno kad sebi tako nešto u životu dozvoli – rekla je Mirjana kad je komentarisala Stefanin izlazak iz „Velikog brata“.

 

Da je njena priča tačna, potvrđuje i sama Stefani, koja bukvalno nije bila u stanja da govori kad smo je jučer pozvali za komentar.

 

– Jaoj, ne mogu. Ne mogu da sastavljam rečenice, a kada… – nije završila Hrvatica, koja je odmah po napuštanju kuće „Velikog brata“ otputovala u rodni Split. Ona je prekinula vezu i više se nije javljala na telefon, prenosu Kurir.

 

Velikog Brata možete gledati u programu OBN TV.

ekskluziva

Komentari

komentara