Magazin

Zvezde Granda – Iako je bio sjajan, kandidat se uplašio i skoro zaplakao, a Jelena Karleuša svojim gestom oduševila cijeli studio!

Napisao admin

Još jedna odlična subota uz Zvezde Granda. Dalibor Vujičić iz Kruševca predstavio nam se pjesmama „Ako mi odeš ti“ i „Krasiva“, ali je bio toliko uplašen da, iako je dobio svih 6 „DA“ nije mogao da se smiri, te mu je diva prišla i poljubila ga.


„Ustala sam zbog tebe i igrala. Bio si super. Ti si dokaz da trema ne utiče na pjevanje. Ne znaš gdje si, ali si pjevao super. Fenomenalan si, samo se malo oslobodi“, poručila je Jelena Karleuša, piše “Ekskluziva“.

 

Mariji je njegova trema bila beskrajno simpatična, te mu je dodala vodu da se osvježi. „Ja sam pila tu vodu. Vidi, sada si kršten“, našalila se Marija. „Samo jedna zamjerka, nemoj da pjevaš te narodnjačke trilere u pop pjesmi“, dodala je Šerifovićeva, dok se Bosanac složio sa njom i poručio mu da je bio fenomenalan.

 

„Bio si mi beskrajno simpatičan. Iz tebe izlazi energija i dobar glas. Meni se sviđaš“, rekla je Bekuta, dok je Maja Odžaklijevska dodala da zaboravi na tremu jer je odličan.

cure.ba

Komentari

komentara