Magazin

Astrologija – Sedmični horoskop za period od 12.10. do.19.10.

Napisao admin

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju!


Ovan

Stres kod vas dovodi do prejedanja,bar u ovoj sedmici. Savjetuje vam se da malo pripazite da se kasnije ne biste kajali zbog par kilograma viška. I ova sedmica donosi burnija poslovna dešavanja. Ideja imate i sve što treba je da ih realizujete.

Bik

Ljubav vam se osmjehuje, doduše malo nekonvencionalnija i najvjerovatnije tajna. U svakom slučaju, prijaće vam. Što se posla tiče ovo je mirnija sedmica u kojoj ćete bez problema komunicirati sa saradnicima i posao će teći glatko.

Blizanci

Ova sedmica vam donosi dosta novih poznanstava od kojih će mnoga imati romantičnu notu. Kako vi niste pretjerano zainteresovani da i sa kim ostajete na duže, tako ćete i ovaj put uživati u kraćim osvajanjima.

Rak

Ključna riječ za Rakove koji su u braku ili u vezi ove sedmice je kompromis. Biće vam teško, ali ćete negdje morati da popustite radi obostrane sreće. Na poslu izgarate, a većih pomaka nema. Dok god imate elana, gurajte naprijed, isplatiće se vremenom.

Lav

Početak sedmice obilježiće stres na poslu. Taman kad pomislite da je sve pod kontrolom, pojavi se nešto što ste ranije previdjeli i dodatno vam zakomplikuje život. Bićete skloniji trošenju, ali vas ni to na kraju neće na duže usrećiti.

Djevica

Ukoliko ste zainteresovani za neku osobu sad je pravi trenutak da se date u osvajanje. Masa planeta u vašem znaku donosi vam veću samouvjerenost i šarm po kojem, ruku na srce, Djevice baš i nisu poznate. Na poslu vas očekuje relativno mirna sedmica.

Vaga

Iako je pred vama dosta dobra poslovna sedmica, vi se ne osjećate dobro. Žudite za promjenom u svim segmentima, a nemate volje da nešto učinite da bi se stvari promijenile u željenom pravcu. Ovaj put morate da se odlučite da li ćete slijediti uobičajenu rutinu ili malo izaći iz komfor zone.

Škorpija

Energične Škorpije su se dale u akciju na svim poljima i rezultati će biti više nego zadovoljavajući. Osjećaćete se kao da imate sve na svijetu. Na poslu ne može bolje nego što je, a u ljubavi se raspiruju strasti, bez obzira da li je riječ o dužoj vezi ili nečemu novom.

Strijelac

Za vas dragi Strijelčevi je ovo sedmica puna iskušenja kad je o komunikaciji s ljudima riječ. Imaćete utisak da ste pogrešno shvaćeni i da vam se konstantno dešavaju bespotrebne rasprave. Ni u ljubavi neće biti bolje.

Jarac

Predan rad i trud se uvijek isplati i vi to najbolje znate. Sada ćete moći malo da se opustite i uživate u rezultatima koje ste ostvarili. Nekim Jarčevima se osmjehuje nova ljubav. Oni zauzeti će morati malo da porade na odnosu sa partnerom.

Vodolija

Imaćete mnogo obaveza i mnogo prepreka u njihovoj realizaciji, što će sve doprinijeti tome da se osjećate ugroženo. Kao da poslovni problemi nisu dovoljni sami po sebi, moraćete malo da pazite i kome iskazujete naklonost na ljubavnom planu.

Ribe

Vi ste uvijek više u svijetu snova nego u ovom realnom, običnom, koji vas okružuje. Ove sedmice nastojte da malo izvučete glavu iz oblaka i pozabavite se zadacima koje ste preuzeli, jer rokovi počinju opasno da vas pritišću.

cure.ba

Komentari

komentara