Magazin

Ona je prošla kroz takmičenje Zvezda Granda i noćima nije spavala – Evo šta Rada Manojlović kaže o tome da li je Jelena Karleuša prestroga!

Napisao admin

Karleuša je u pravu!


Deseta sezona muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” je startovala sa emitovanjem na televiziji Prva pre dve nedelje i već se podigla velika prašina, a jednu od najzapaženijih uloga svakako da ima pop diva Jelena Karleuša koja se nalazi u ulozi člana žirija.

 

Karleuša je rešila da od samog starta bude iskrena prema kandidatima i da im svojim komentarima sugeriše na čemu bi trebalo više da porade, pa je deo publike stekao utisak da je prestroga.

 

Pevačica Rada Manojlović je prošla kroz pomenuto takmičenje i tako postala poznata, ali ona kaže da su negativni komentari zapravo pozitivni jer mogu mnogo da utiču na svest kandidata i da ih nateraju da isprave svoje nedostatke.

 

– Jesu. Znam da jesu zato što sam i ja imala mnoge kritike tokom svog takmičenja. Ako smo odrasli i spremni za estradu onda najmanje što treba da naučimo je da se nosimo sa negativnim komentarima i sa mišljenjima da nisi baš najbolji u onome što radiš i da uvek možeš da budeš bolji. Ja sam dobijala kritike od Ace Lukasa i Snežane Đurišić da to može mnogo bolje i bili su u pravu. Zahvalna sam im za svaku reč koju su mi rekli. Ja sam takva, meni to daje motiv da budem bolja, dobro je imati nekoga ko je duže na estradi da ti kaže kako stoje stvari – rekla je Rada za ZvezdeGranda.tv.

 

cure.ba

Komentari

komentara