Magazin

GLEDAOCI BIJESNI NA PRODUKCIJU – Nakon što je Kristijan Golubović nasrnuo na kraljicu silikona zadruga…

Napisao admin

Kristijan Golubović napao je sinoć silikonsku kraljicu Tijanu Đuričić dok je ležala na krevetu sa svoji psom Donom. Golubović, iznerviran jer mu silikonska kraljica otkako je ušla na imanje neprestano spominje ženu, digao krevet na kojem se nalazila zajedno sa psom i prevrnuo je.


Sva sreća da tada ni ona ni Dona nisu povrijeđene, a Kristijan nije kažnjen zbog svog ponašanja. Dona je veoma smireno podnijela cijelu situaciju i nije reagovala kada je napadnuta njena gazdarica, a ni kriva ni dužna je skoro nastradala.

 

Kada je ponovo krenuo na Đuričićevu, Jelena Krunić je skočila na njega i povrijedila je glavu pa je morala da reaguje Hitna pomoć. I Zorici Marković je pozlilo pa je dobila posebnu terapiju.

 

Skoro većina farmera bila je na Kristijanovoj strani.

 

“On mene stalno provocira da ja njega proganjam. Živa je istina da je na svom rođendanu pokazivao p**nić sa svojom ženom. Bolje da me ne dira, klošar jedan, gadi mi se! Muka mi je od njega“, skoro plačući je rekla Tijana poslije napada.

 

“Šta on pominje da ja njega smaran i proganjam. Cijeli dan priča kako ja njega proganjam. On meni nije bitan, niti ja njega pratim. Ne može on da me naziva k**vom“, vikala je silikonska kraljica.

 

“Pominjaću ja do kraja njegovu porodicu, pričaću šta hoću“, obećala je Đuričićeva.

kurir

Komentari

komentara