Magazin

MAJKA JELENE KARLEUŠE OTKRILA – Evo kako je uspjela skinuti 40 kilograma…

Napisao admin

Divna Karleuša, majka pop pjevačice Jelene Karleuše, drastično je promijenila svoj fizički izgled – uspjela je da skine čak 40 kilograma. Ona objašnjava kako je uopšte sebi dozvolila da se zapusti.


 Poslije preduge emotivne veze napravila sam “pauzu od života” dugu pet godina. Bila sam gospodar svog vremena. Kuvala sam, jela i gledala filmove po čitav dan. Tako nezadovoljna sam počela da se gojim i za pet godina sam dobila još 30 kilograma. Imala sam ukupno 125! – kaže Divna dodajući da u radnjama više nije bilo konfekcijskih brojeva za nju i da su joj sve pantalone bile “na lastiš”.

 

Kaže da je uživala u jelu, naročito noću i da je svuda išla kolima, a onda je dobila osjećaj da se gasi.

 

– Više nisam pokušavala da “od ponedjeljka krenem na dijetu” – kaže popularna radio voditeljka.

 

Kada je shvatila da se zbog gojaznosti osjeća sve gore, Divna je odlučila da okrene novi list. Prvo je, kako kaže, morala da “probuši kašiku” i počne da trenira, a dodaje da joj je u namjeri da smrša najviše pomogla kćerka Jelena.

 

– Moja porodica se nije mirila s mojim kilogramima. Kćerka je bila najglasnija i najupornija. Svaki dan mi je govorila: “Vidi šta si sebi uradila, lijepa si žena! E da mi je tvoje tijelo na tri mjeseca, napravila bih od njega remek-djelo! Moraš, mama, da oslabiš, moraš”.

 

Onda je definitivno prelomila i natjerala sebe da smrša.

 

– Bilo je, il’ pukovnik il’ pokojnik. Najvažnija je ta odluka, upornost i da se u vama probudi pobjednik. Sa 125 kilograma sam počela da idem u teretanu, izbacila sam večeru, jela više manjih obroka u toku dana, frižider sam ispraznila. Bilo je dana kada sam samo pila kafu. Ništa ne može preko noći – ističe Divna koja sad ima 85 kilograma i planira da smrša još deset.

doznajemo

Komentari

komentara