Magazin

KADA BI ZNAO ŠTA SE DOGODILO NAPOLJU, POTPUNO BI SE SLOMIO – Kristijanova žena i kćerkica su…

Napisao admin

Ivana Veljković, supruga Kristijana Golubović, rekla je da joj teško bez svoje jače polovine. U razgovoru za “Kurir”, ona je navela da će pričati sa svojim mužem kada se on vrati s “Farme“.


– Trpim pritisak sa svih strana. Morala sam i da se preselim. Kristijan je u žiži javnosti i jedino vam on može dati odgovore na sve kad se vrati. Kćerka mi se razboljela, pa cijeli dan idemo po ljekarima. Samo o njoj brinem, ona mi je sve, ostalo je manje bitno. I ja sam nešto bolešljiva – rekla je Ivana za ovaj dnevni list, i nastavila:

 

– Vodim se samo onim što vidim svojim očima. Ne želim da komentarišem da li mu se Stanija, Medenica, Balerina i ostale nabacuju, niti me one zanimaju. Ne znam kakva su mu osjećanja prema njima. On je tamo i vrlo dobro zna šta radi. Bar se nadam da zna šta radi! Ja ću ga čekati da se vrati i tada ću znati da li su njegova osjećanja prema meni ostala ista. Vidjećemo da li će naš odnos biti isti kao prije “Farme” – dodala je ona.

 

Takođe, istakla je da se plaši da Kristijan ponovo ne ode u zatvor.

 

– Teško mi je. I prije su mu govorili da možda neće ići u zatvor, pa je odležao osam godina, pa 14 godina. Ne znam šta ću ako se Kristijan vrati u zatvor. Ne želim da prođem kao njegova prva žena Danijela, koja je tada u naručju držala bebu. Ne bih podnijela da Kristijan ne vidi kćerkine prve korake, da ne čuje njene prve riječi. Isto tako nije bio prisutan u Lazarevom odrastanju. Ne želim da se to ponovi s Verom. I njemu bi bilo teško. On je sada na “Farmi”, a njoj je izbio prvi zubić i naučila je da sjedi, ništa nije vidio – navela je Ivana i otkrila da su se ona i Kristijan vratili u Srbiju iz Njemačke jer su dobijali prijetnje:

 

– Dobijali smo prijetnje dok smo živjeli u Nemačkoj, ali sada ne. Upravo sam zbog toga i prešla u Kraljevo, jer su mi ovdje porodica i prijatelji. Živjela sam kod majke, pa sam bila prinuđena da iznajmim stan jer su me svi uznemiravali. I dalje ne mogu da povjerujem da ste me pronašli – zaključila je ona.

kurir

Komentari

komentara