Magazin

Predbračni ugovor – Isplivali šokantni detalji ugovora između Severine i Igora: Iako su skoro svi mislili…

Napisao admin

Pjevačica Severina Vučković i njen izabranik Igor Kojić privukli su veliku pažnju javnosti informacijom da su prije vjenčanja potpisali predbračni ugovor.


Prema tom dokumentu, u slučaju razvoda nijedno ne bi trebalo dobiti ništa od onog drugog. Iako se pretpostavljalo da je ugovor tražila pjevačica, koja ima nekretnine u vrijednosti 800.000 eura, čini se da Igoru predbračni ugovor daleko više koristi.

 

Njegov otac, poznati pjevač Dragan Kojić Keba je s njim prije dvije godine potpisao ugovor na sudu kojim je prepisao svu imovinu na na njega, piše srpski Svet. U tu imovinu je uključena vila na beogradskoj Bežanijskoj kosi, gdje su im prve komšije Lepa Brena i Slobodan Živojinović.

 

Mediji nagađaju da se Keba odlučio na taj potez kako njegova vanbračna kćerka ne bi ništa naslijedila.

 

Keba ima kćerku Inu sa spisateljicom Ljiljanom Jevremović, s kojom je imao kratku avanturu prije 18 godina. On tvrdi da osjeća da Ina nije njegovo dijete, no sud je utvrdio da jeste. Naime, iako je prema tvrdnjama djevojčine majke, primio 13 poziva na sud, nijednom nije došao pa je automatski proglašen ocem. Na temelju ranijih analiza krvi, utvrđena je podudarnost od 98,17%.

 

– Vidim da se u njoj skupila gorčina i da je svjesna da joj nikada neće prići i pozdraviti se, ali mi ne dopušta da jednu ružnu riječ kažem za njega. Znam da je žarko željela, dok je bila u osnovnoj školi, da je ponekad odvede pred učionicu da prijatelji vide kako ima oca – ispričala je svojedobno Ljiljana za Alo.

cure.ba

Komentari

komentara