Magazin

DOŠAO DA PJEVA, A NE ŽELI DA BUDE ZVIJEZDA – Jelena Karleuša učesniku Zvezda Granda očitala lekciju, a onda je on…

Napisao admin

Adis Topčagić (25) koji živi i radi u Beču predstavio se sinoć u Zvezdama Granda na OBN TV prvom pjesmom “Jedinac sam u majke“, za koju je dobio četiri “da“ i dva “ne“. Uslijedila je druga pesma “Bojana“ za koju je ocijenjen sa šest “ne“.


“Zašto nisi nešto modernije odabrao? Moram da ti kažem da se od ovoga hljeba nećeš najesti! Sa ovim možeš da budeš samo radni pjevač na koncertima za mladu i mladoženju“, poručila je Karleuša bez dlake na jeziku. I Ana Bekuta se složila da je Adis trebao da odabere neki drugi muzički žanr, prenosi zvezdegranda.tv.

 

Bosanac je rekao “Nisam najbolje shvatio Jelenu… Nećeš valjda biti striper?“, dok je Jelena odgovorila: “Nisam ja rekla da on bude striper nego da odabere nešto drugo.“

 

Adis se nakon toga vidno razočarao i nakon Jeleninog pitanja da li želi da budezvijezda, rekao da ne želi da postane zvijezda.

 

“Sa takvim stavom nemoj uopšte više da dolaziš. Zašto si došao ako nećeš da budeš zvijezda? Hoćeš da budeš vodoinstalater?“, upitala je Karleuša. 

 

Takmičar joj je na to rekao: “Ništa me drugo ne interesuje. Znači samo narodnjaci: Ljuba, Šaban, Ipče, Jašar i to je to. Doviđenja i vidimo se“.

 

ekskluziva.ba

Komentari

komentara