Magazin

Zabava – Kineski horoskop za oktobar 2015.

Napisao admin

Zmajevi će imati nezaboravne trenutke ovog oktobra, dok će Zečevi morati da preispitaju svoje ciljeve…


Pacov

Ukoliko tražite ljubav, velike su šanse da ovog meseca naiđete na nekoga ko želi da se skrasi. Na profesionalnom planu, ukoliko osetite nalet adrenalina tokom faze mladog meseca u Lavu, istražite slobodno svoj entuzijazam i sjajne ideje. Zatim razvijte strategiju kako da to ostvarite, piše “Cosmopolitan“.

Bivol

Komunikacija je vrlo važan faktor u vezi, a naročito ćete to osetiti u ovom mesecu. Tokom faze mladog meseca timski rad će biti veoma uspešan. Potrudite se da komunikacija sa kolegama bzde zavidna jer možete dosta toga postići tokom naredih 30 dana od te faze.

Tigar

Ukoliko tražite ljubav, postarajte da ovog mseca pošaljete jasne signale o tome. To, takođe, važi i za prijateljske veze. Budite fleksibilniji i razgovarajte. Na profesionalnom planu, 30 dana od faze mladog meseca oko vas će biti jako dosta izazova na koje ćete teško odolevati.

Zec

Oktobar je mesec kada ćete bitiu prilici da istražite i preispitate svoje ciljeve. Takođe, različite veze doneće vam različita raspoloženja, pa se ne ustručavajte da odbijete ono što vam ne prija.. Tokom faze mladog meseca obratite pažnju na svoju karijeru.

Zmaj

Tokom oktobra možete doživeti nezaboravne trenutke ukoliko budete otvoreni i razgovarate o svojim željama. Kada je u pitanju ljubav razmislite da li želite da se odmah vežete za nekoga. Tokom faze mladog meseca i narednih 30 dana vi ćete postavljati pravila a drugi će se povinovati.

Zmija

Tokom oktobra odvojite vreme i preispitajte svoje najdublje želje u vezi. Ukoliko tražite ljubav obratite pažnju na one nežnije emocije koje vam neko pokazuje. Više će vam prijati.. Imaćete sjajnu priliku da pokažete svoju moć kroz kreativnu maštu pa se potrudite da to i iskorisite.

Konj

Mesec pred vama je mesec razgovora i zabave. Na ljubavnom planu desiće vam se trenutna privlačnost. Neće biti druge prilike pa iskoristite onu koja vam se odmah pruži. Dajte sve od sebe da ne shvatate sve lično i pogrešno na profesionalnom planu. Ukoliko pokažete svoju ranjivost neko će to svakako iskoristiti u svoju korist.

Koza

Zauzeti pripadnici ovog znaka tokom oktobra osetiće bliskost kakvu do sada nisu imali u vezi. Ovo je mesec kada je svašta moguće pa i da slobodni pronađu srodnu dušu. Budite posvećeni i pozitivni.

Majmun

Tokom oktobra nemojte igrati igre, nego pristupite razgovoru otvorenog srca i budite opušteni. Nema potrebe da se pretvarate i skrivate nešto. Budite ono što jeste. Ako vam ne ide, sačekajte bolji trenutak, jer je pred vama. Tokom faze mladog meseca očekujte na poslu agresivniju konkurecniju

Pijtao

Zauzetim pripadnicima savetuje se da budu više tolaernatni. Dok slobodni pripadnici mogu imati problema da se obavežu na duže staze, ali da to nikako ne znači da ne želi sa vama da gradi nešto više. Prihvatite to i moguće je da ćete sresti nekog veoma interesantnog. Na profesionalnom planu se potrudite da tokom faze mladog meseca nabacite osmeh na lice i više se družite.

Pas

Vreme je za uzbuđenja, promene i istraživanje novih mesta gde možete otići zajedno. Ukoliko tražite ljubav, obratite pažnju na nekog ko toliko dugo gleda u vas. Očigledno da je strast između vas jaka, ali potrudite se da imate svoje slatke, romantične momente,
koji su vrlo bitni, posebno na početku veze.

Svinja

Oktobar je mesec pun promena i uzbuđenja i period kada ćete imati priliku da upoznate nekog novog. Ovo je mesec kada možete rizikovati i na poslovnom planu. Počevši od faze mladog meseca pa narednih 30 dana, uživaćete u uzbuđenjima

cure.ba

Komentari

komentara