Magazin

Popularna pjevačica – Kada je Marija Šerifović čula KAKO KARLEUŠA PJEVA narodnjake, nije mogla da prešuti: MORAM OVO DA KAŽEM! (VIDEO)

Napisao admin

Karleuša je u emisiji "Narod pita" otpevala pesmu Snežane Đurišić, nakon čega je Marija Šerifović tražila reč.


Pop diva Jelena Karleuša je u emisiji “Narod Pita” kod Saše Popovića otpevala deset numera različitih žanrova, a već nakon prve otpevane pesme “Lepi Moj” Snežane Đurišić jedina srpska pobednica na “Eurosongu”, Marija Šerifović je zamoila za reč.

Kako je istakla, Jelenina interpretacija je bila dokaz da ona dobro peva narodnu muziku.

– Ja moram sada nešto da kažem. Bez obzira na to što se mnogo pisalo o tome šta se napolju pisalo o tome da li smo Jelena i ja prijateljice ili neprijateljice, da li imamo neke dilove za ova snimanja i tako to, ja moram da kažem jednu stvar i vrlo je verovatno da će sada i mene neko satanizovati. Ovo je bio dokaz da je ono što sam rekla i Ani i ostalim kolegama da Jelena peva sasvim korektno narodnjake. I sama znaš da sam ti rekla da želim da dođem u studio kada snimaš novu pesmu da te ja isproduciram – rekla je Marija, koja je u toku narednih numera objašnjavala Ani Bekuti da je slušala Jelenu u više navrata i stvarno se uverila da je dobar pevač.

Jelena je povodom Marijinog komentara dodala:

– Svi hoće od mene da naprave ono što ja nisam. Svi žele da ja pevam kao Marija… ali ja želim da pevam mojim glasom – zaključila je JK.

opera17.rs

Komentari

komentara