Magazin

Poludila zbog prozivki na račun izgleda – Toliko su je VRIJEĐALI da je premršava, pa je morala ŽESTOKO DA IM ODGOVORI!

Napisao admin

Voditeljka objavila sliku na društvenoj mreži Facebook koja je šokirala i zabrinula njene pratioce.


Nikolina Pišek (Foto: opera17)

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek pozdravila je poslednje dane leta fotografijom sa plaže ali su je komentari iznenadili na društvenoj mreži Facebook.

Naime, voditeljka je objavila fotografiju kako leži na plaži u plavom kupaćem kostimu koji je otkrio koliko je zapravo mršava i kako joj se vide rebra.

Nakon objavljene sporne fotografije usledila je lavina komentara da je Nikolina premršava i da bi trebala da povede računa o ishrani.

Voditeljka se odmah oglasila povodom kritika na njen izgled sa novom fotografijom sa plaže u kupaćem.

– Fantastični su mi dušebrižnici koji obožavaju podučavati “neuk” puk o tome kako izgleda bolesna i neuhranjena osoba ukazujući pritom svojim, uglavnom ugodno popunjenim prstićem, upravo na moju malenkost. Otkada je uhranjeno, da ne upotrebim reč – debelo – postala poželjna kategorija, a svi oni koji izgledaju drugačije su javno prozivani i anatemizirani..? Osobno mislim da lepota dolazi u svim dimenzijama, bojama i oblicima. Jako dobro je poznato što je zdravo, a što je van nekih normi. Hvala na brizi, jako sam zdrava i aktivna, iznela uredne trudnoće i rodila dvoje prekrasne dece, redovno se hranim, vežbam, trčim, obožavam gumene bombone koji i nisu bas preporučljivi – ali ne mogu si pomoći… Normalna sam, prosečna osoba, ne diram nikoga, pa nije nužno niti da vi na mom profilu ružno pišete o meni. Iako, zabavno mi je koliko se neki pene. Pa evo još jedna za sve hejtere. A ako ćete biti zločesti, there's more where it comes from … Budite debeli, mršavi, fit, kakvi god želite biti i samo volite sebe, pa ćete voleti i druge… Kiss – napisala je Nikolina na svom Facebook profilu.

opera17.rs

Komentari

komentara