Magazin

Veliko iznenađenje u Zvezdama Granda – Umjesto Zorice Brunclik na mjesto žirija dolazi…

Napisao admin

Nova sezona takmičenja Zvezde Granda uskoro počinje sa svojim emitovanjem, a nakon što je Zorica Brunclik napustila mjesto žirija, sve više se spekuliše ko će je zamijeniti u ovom popularnom šouu.


Ilustracija (Foto: arhiva)

Jelena Karleuša i prvi čovjek “Grand“ produkcije Saša Popović, nakon desetogodišnje svađe, konačno su uspjeli da pronađu zajednički jezik, te su se dogovorili o saradnji nakon pune decenije “ratovanja“, piše Kurir. Tako će se široki auditorijum od početka predstojeće sezone takmičenja “Zvezde Granda“ umjesto Zorice Brunclik iz fotelje stručnog žirija zabavljati Karleuša.

 

“JK i Popovića pomirio je zajednički prijatelj. U strogoj tajnosti su održali sastanak i dogovorili se o saradnji. Složili su se da objema stranama odgovara da se pomire, jer Jelena zbog narušenih odnosa sa Pinkom nema gdje da izda novi album, dok Saši odgovara da zarad što veće gledanosti u žiriju sjedi neka kontroverzna ličnost, koja će moći da nadoknadi to što je Brunclikova napustila ovaj šou“, kaže dobro obaviješten izvor za Kurir.

 

U “Grandu“ nisu ni potvrdili ni demantovali ove navode, dok je Jelena vešto izbjegla odgovor na ovu temu.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara