Magazin

PRIPREMITE SE – Večeras će na nebu da se pojavi …

Napisao admin

Mjesec utiče na horoskopske znake, a ovog puta najjači uticaj će imati na emocije i intuiciju. Subota, 29. avgust donosi nam Supermjesec u Ribama. Ribe su sanjalice, koje preferiraju fantazije. Zbog Jupitera koji će biti u konjukciji sa Mjesecom, možda ćete se osjećati zabrinutije zbog emocija. Ovo će biti vatreni vrhunac emotivnih momenata koji svi grade od aprila mjeseca.


Supermjesec je moćniji od prosječnog punog Mjeseca zbog blizine Zemlji i zbog toga ćete osjećati ostvarenja na katarzičan način. Ako osjećate kao da je neki veliki ulog u igri kada je riječ o emotivnim otkrićima i razvoju – to je zato što jeste. 

 

Vi ste već u fazi izgrađivanja, a možda se osjećate kao da jedva gazite vodu kroz mračne dubine vašeg emotivnog svijeta. I možda se čini da nećete uspjeti kroz ova izazovna stanja, ali vjerujte da hoćete.

 

Nije za vrijeme svakog punog Mjeseca magično vrijeme, ponekad je potrebno da se natejrate da zaronite ispod površine i pogledate svo “đubre“ od koga se krijete. Ali to što nećete nositi ružičaste naočare ne znači da ovaj Mjesec nećete pamtiti dugo.

 

Ocjenjivaćete svaki koraka koji ste preduzeli u životu u posljednjih godinu dana. 

 

Preporuka astrologa je da sačekate do šestog septembra ako planirate da donesete neke važne odluke o vezama i ljubavi. 

 

Mjesec će se približi Zemlji, pa će izgledati veće i sjajnije nego kad je pun.

 

Bolje će vam raditi intuicija, bićete kreativniji i produktivniji. Ljubavne veze bi mogle dodatno da se zagriju, a moguće je da će nas privući ljudi za koje ranije nikada ne biste rekli da će vam privući pažnju. 

nadlanu

Komentari

komentara