Magazin

ACINI POROCI SU UNIŠTILI NAŠ BRAK – Sonja Vuksanović otkrila zašto je tražila razvod!

Napisao admin

Njemu su smetale moje pridike, a on voli kada je sve opušteno, pa su tako počele naše rasprave – rekla je Sonja svojoj drugarici


Kada se pojavila informacija da se razvode Aca Lukas i njegova supruga Sonja, pjevač je ispričao da je njegov posao predstavljao najveći problem u njihovom braku, ali, kako navode “Naše novine”, ona ima sasvim drugačiju verziju priče, prenosi Telegraf.

– Aca se kocka. Tolerisala sam mu previše dugo taj porok jer sam mu verovala na reč da će prestati. Od marta su krenuli ozbiljniji problemi, velike cifre, veliki gubici i sve me je to plašilo zbog budućnosti naše ćerke. On je uvek bio divan prema deci i meni, ali ovo ga je u poslednje vreme činilo veoma nervoznim. Obećavao mi je da će lako izaći iz svega toga, da će prestati, ali kocka je uzela maha. U početku sam bila poverljiva i blaga, ali kada sam primetila promene u njegovom ponašanju, počela sam da reagujem – ispričala je Sonja bliskoj drugarici i objasnila kada je i definitivno donijela odluku da se razvede.

– Njemu su smetale moje pridike, a on voli kada je sve opušteno, pa su tako počele naše rasprave. Naravno da ga još uvek volim i nikada nisam sumnjala u njegovu vernost, ali ovo je ozbiljno i neke stvari sam morala da presečem u svojoj glavi i da stavim tačku – zaključila je Sonja Vuksanović.

cure.ba

Komentari

komentara