Magazin

NOVI SILEDŽIJA NA ESTRADI – Poznati pjevač prebio vjerenicu, i to svega par dana nakon…

Napisao admin

Pjevač Slobodan Vasić opet je u žiži javnosti zbog nasilja, ali ovoga puta riječ je o fizičkom maltretiranju bivše vjerenicom Valentine Vučićević.


Valentina je nedavno doznala da je Sloba u velikim dugovima zbog novca koji nije vraćao zelenašima, pa je stoga odlučila da ga ostavi i raskine vjeridbu. On je ove probleme krio od nje.

Valentina je sa drugaricom otišla u Budvu nakon raskida. Prošlog četvrtka slavila je drugaricin rođendan, ali onda je došao Sloba u alkoholisanom stanju i preklinjao je da se pomire.

Kada mu je rekla da ne želi da mu se vrati i krenula da napusti klub, pjevač ju je počupao za kosu, a onda i udario, a ona je njega udarila flašom u glavu.

Zatim je opet nasrnuo na nju, ali je ona njega “šokirala” aparatom koji šalje elektroimpulse i omamljuje napadača, a koji je baš od njega i dobila. Onda je bacila vjerenički prsten i pobjegla.

– Teško mi je da pričam o svemu. Vjeridba je ozbiljna stvar, ali vaspitana sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato i otišla od njega. Ne želim sad da pljujem po nekome s kim sam jela, spavala i planirala vjenčanje. Tačno je da me je maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako da se odbranim, pa sam uzela flašu i udarila ga – priznala je Valentina za Kurir.

Podsjetimo, Vasić je prije desetak dana također bio u središtu skandala. Tada se u Zemunu se potukao sa Elmazinom Sehadijem, vlasnikom restorana “Premijer”, nakon čega su obojica završili u Urgentnom centru, piše Doznajemo.

cure.ba

Komentari

komentara